tiistai 1. joulukuuta 2015

Mihin katosit, marraskuu?

Taas on se aika vuodesta, kun blogit ja some täyttyvät joulukalentereista, joten ehkä mäkin saan viimeinkin aikaiseksi postata marraskuun hiljaiselon jälkeen. Mihin se kuukausi oikein katosi? Nämä kuvat on pyörineet mulla postausluonnoksissa nyt lokakuun puolelta asti, mutta kirjoittaminen on vain takunnut. En laita sitä kuitenkaan marraskuun piikkiin, koska mulla on moraalinen velvollisuus tykätä omasta syntymäkuukaudestani.
Melkein kuukausi sitten tuli tosiaan täytettyä 21 vuotta, huhuh! Näitä vuosia on jo niin paljon, etten pysy enää itsekään perässä. Näissä ylläolevissa kuvissa tosin olen selkeästi vielä leikkisä parikymppinen silliksillä. Kuka muuten muistaa kettupuvun? Tein sen 2,5 vuotta sitten omiin penkkareihini, ja nyt se on viimein kaivettu naftaliinista ja päässyt seikkailuille!
Nämä kuvat on otettu joskus alkusyksystä, Aurajoen rannat on olleet jo jonkin aikaa vähän paljaampia kuin ylläolevassa kuvassa. Spectren kävin katsomassa synttäreiden tienoilla!

Mulla on ollut pari viikkoa aikamoista kiirettä, mutta nyt alkaa onneksi jo helpottaa! Jäljellä on enää viisi tenttiä, minkä jälkeen meikäläisellä koittaa loma! Pitää muuten alkaa pikkuhiljaa etsiä joululahjoja, ettei tarvitsisi hikoilla kolmentuhannen muun kanssa Sokoksella kaksi päivää ennen joulua etsimässä edes jotain, minkä kehtaisi lahjoittaa eteenpäin. Miksi sama homma käy joka joulu, vaikka lahjojen suunnittelu alkaisikin jo lokakuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti