tiistai 15. lokakuuta 2013

meitsin poikamiesboksi

Toisin sanoen asuntopostaus, tatatadaa! Tätä toivottiin kovasti silloin pari vuotta sitten kun vasta muutin uuteen kämppään, mutta tuntui ettei asunto koskaan ollut tarpeeksi hieno esiteltäväksi. Nyt kun hetket tässä kämpässä alkavat käydä vähiin, päätin että nyt on aika ottaa viimein ne kämppäkuvat. Ei kun tuumasta toimeen siis!

Taioin kämpän edustuskuntoon tuntien kuuraamisella ja luottaen jo 5-vuotiaana hyväksi havaitsemaani siivoamistaktiikkaan "kaikki kaappiin tai sängyn alle". Joten älkää peljätkö, todellisuudessa pöydät ja lattiat on kansoitettu Hesareilla, paperilappusilla ja "tätä mä saatan vielä kohta tarvita" -tavaralla :D

Kootut selitykset sikseen ja kuvien pariin! Tältä näyttää näkymä eteisestä:
Ja tässä itse eteinen. Kirjaston kirjat parkkeerasivat eteiseen, kun en niitä muistanut olkkarin lattialta koskaan kiikuttaa palautettaviksi. Ja tuoltahan ne katosivatkin muutamassa päivässä, kun taas olohuoneessa raukat viruivat monta kuukautta kirjastoikävästä kärsien!
Ja sitten itse olkkari, tällä kertaa keittiöstä päin kuvattuna! Mulla on aika rujo ja kova sohva ja haluaisin ehkä peittää sen jollain sohvanpäällisellä sitten joskus.
Molemmilla seinillä on kuvakollaasit mun lemppariotoksista! Ja toisella on myös hylly, jonka äärellä suoritan meikkirutiinit.
Koska huonekaluja en ole itse valinnut (tyhmää!) niin eniten tykkään tällaisista yksittäisistä pikkujutuista! Kuten Ikean kasvista. Ja Ikean lintuverhoista. Ja Ikean lampusta. Ja Ikean hyllystä jolla on Ikean valokuvakehys ja kurttuisia kuivattuja ruusuja, ne tosin ihan omasta takaa. 
Tässä esittäytyy keittiö, joka on kovin pieni ja sininen. Jääkaapin ovessa on sarjakuva, joka turhaan yrittää muistuttaa mua piirtämään niitä lisää - pöydällä taas majailevat söpöt purnukat, Ikeasta tietty.
Jos jotakuta kiinnostaa miltä mun vessa näyttää, niin laitetaan kuva siitäkin: nothing special.
Lopuksi vielä kurkkaus makuualkoviin! Tästä tuli mun lempipaikka sen jälkeen, kun ripustin noi julisteet seinälle pari viikkoa sitten. Ne sointuu niin nätisti kirjojen väreihin (huomatkaa värijärjestys hihi)!
Mulla on aika hieno kokoelma vanhoja tyttökirjoja, koska tykkäsin niistä hirveästi 10-14 -vuotiaana. Ja seinällä on synttärilahjaksi saatu Robin kalenteri, haha! Robinilla on aina osuvaa sanottavaa.
Että sellainen kierros meikäläisen 34 neliön lukaaliin! Vähänhän tämä näyttää edelleen opiskelijan ensikämpältä, mutta ei totuus ole siitä kovin kaukana hehe. Parin viikon päästä edessä onkin jo muutto Iidan porukoille evakkoon ennen kuin suunnataan Aasiaan, hurjaa!!

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen boksi sul onkaan! :)
    http://jennariikkas.blogspot.fi/

    VastaaPoista